Права на човен, яхту, катер Океанские яхты Elling

Алекс Карелла вдруге поспіль перемагає в Казані!

КАЗАНЬ, Росія — 23 червня 2012 року. Італієць Алекс Карелла переміг на Гран-прі Татарстану, випередивши Ахмед аль Хамелі, який прийшов другим на 4,73 секунди.

27-річний водій з міста П’яченца, Італія став лідером перегонів на другому колі після того, як його партнер по команді Шон Торренте, який стартував із поул-позишн, раптом сповільнив хід та зійшов з дистанції внаслідок проблем з двигуном, даючи таким чином зелене світло Алексу для другої перемоги поспіль на озері Нижній Кабан в Казані.

"Це був великий день для мене, для моєї команди Катару, крім цієї невдачі з Шоном, яка завадила нам виграти двічі поспіль в Казані, але в той же час я зміг піднятися з п’ятого на друге місце в індивідуальному заліку, що звичайно, є приємним ", сказав Алекс.

Друге місце Аль Хамелі означає, що в сьомих перегонах він є або першим або другим на подіумі, і Ахмед залишається лідером чемпіонату з 35 балами, випереджаючи Алекса Карелу та Філіпа Чаппі, який прийшов до фінішу на Гран-прі Татарстану, на вісім балів.

Четвертим на фініші був дворазовий чемпіон світу Самі Селіо з команди Mad Croc після старту з сьомої позиції. Наразі Самі є також і четвертим в індивідуальному заліку з 21-м балом.

П’ятим був Йонас Андерссон з команди Швеції, який на своєму човні вперше спромігся дійти до фінішу в цьому сезоні.

Тані Аль Камзі з команди Абу-Дабі посів шосте місце, постійно змагаючись з росіянином Станіславом Курциновським, який другий рік поспіль підіймається з 12-го місце на сьоме в кінці перегонів.

Італієць Валеріо Ладжінелла закінчив перегони на восьмому місці, а його товариш по команді ветеран F1H2O Франческо Кантандо, який на початку перегонів підійнявся з шостого на третє місце, але на п’ятому колі полишив перегони.

Французький водій Філіп Тоуре був на дев’ятому місці, і він був останнім, хто отримав бали на Гран-прі Татарстану.

Наступний етап чемпіонату світу F1H2O буде проходити в місті Вишгород в Україні, 20 — 22 липня 2012 року.