Права на човен, яхту, катер Океанские яхты Elling

На хвилях комфорту!

#------

Webasto — понад 100 років!
Протягом сторіччя успіх німецької компанії Webasto базується на широкому виборі продукції та високих стандартах якості. Webasto пропонує високопродуктивні рішення по опаленню, ефективні системи кондиціювання повітря, а також високоякісні дахові платформи для транспорту. Компанія виробляє кліматичне обладнання для морського і сухопутного транспорту. Корпорація має річний оборот понад 2 млрд. євро та піднімається на найвищі сходинки у німецьких і світових рейтингах. Webasto представлена більш як у 50 країнах, має понад 30 виробничих майданчиків. Її партнерів можна знайти майже в кожному кутку планети.

 

Разом із Webasto Ви відчуєте комфорт і розкіш!
«Запорука успіху компанії — іноваційна розробка»
Webasto розробляє кліматичні рішення для морського транспорту, що дбають про приємну атмосферу на борту. Такі велетні суднобудування як Azimut, Bavaria, Cranchi, Jeanneau/Bénéteau та Maritimo вже надали перевагу технологіям Webasto.
Ідеальна погода на борту попри всі прогнози синоптиків
Перший опалювач Webasto для суден встановили в 1950 р., а сьогодні, окрім опалення, асортимент продукції значно розширився. Тепер виробник пропонує обладнання для кондиціювання, дахові системи, холодильники, морозильні камери та станції підігріву води. Для оптимального індивідуального розміщення в каютах Webasto представляє 5 типів фанкойлів: стандартний, горизонтальний, вертикальний і ще два типи для малогабаритних кают.
Революція технологій кондиціювання повітря від Webasto
Кондиціонери нового покоління серії BlueCool підтримують оптимальну температуру та вологість у каюті навіть за аномальної спеки. В залежності від габаритів судна можна обрати будь-яку за розміром охолоджувальну систему. Керувати приладом легко і просто завдяки електронній панелі.
Охолодження випарника BlueCool здійснюється потоком забірної води — це дозволяє при відносно низькій температурі повітря і достатньо теплій воді запустити цикл у зворотному напрямку і використовувати систему для опалення. При температурі води нижче +10°С опалювальна потужність занадто низька, а тому оптимальний варіант — поєднувати BlueCool з автономним опалювачем Webasto. У конструкції кондиціонера використовуються стійкі до морської води матеріали і нешкідливий для атмосфери холодоагент.
Webasto BlueCool S — компактне рішення комфорту:

  • ідеальне рішення для невеликих суден з 1-3 каютами,
  • компактний розмір,
  • встановлюється по одному модулю на кожне охолоджуване приміщення,
  • завдяки малим габаритам можна розмістити в гальюні.

Webasto BlueCool С — система централізованого кондиціювання:

  • центральний охолоджуючий блок і по 1-2 фанкойли (теплообмінники-охолоджувачі) у кожному приміщенні, пов’язані з центральним блоком охолоджуючим контуром.

Webasto BlueCool С — надпотужне охолодження:

  • великий діапазон потужностей, відповідний будь-якому розміру човна,
  • можливість інтеграції з іншими системами BlueComfort.

Нове покоління суднових кондиціонерів BlueCool S– та C–серій відзначилось своїми перевагами:

  • компактність завдяки зменшенню розмірів до 20% та зниженню ваги на 10% в порівнянні з попередніми моделями BlueCool Classic та BlueCool Premium (тепер це версії BlueCool S та BlueCool С відповідно),
  • блок керування з можливістю комп’ютерної діагностики та підключення через USB,
  • новий компресор з фреоном R410a забезпечує високу ефективність та кращу продуктивність кондиціонера,
  • нові тихі компресори та удосконалені демпфери,
  • електродвигун з вищим ККД,
  • спроектовано й випробувано для морської води з температурою до 35°C для забезпечення стабільної роботи в умовах тропічного клімату.

Підкорюйте моря й океани на хвилях комфорту разом із Webasto!

 

За матеріалами офіційного представництва Webasto в Україні — ТОВ «Вебасто Термо та Комфорт Україна».