Права на човен, яхту, катер Океанские яхты Elling

Азербайджан стає головним партнером Йонаса Андерсона!

Напередодні початку першого етапу Чемпіонату світу-2013 з перегонів на моторних човнах у класі Формула 1, що відбудеться в Бразилії 1-2 червня 2013 року, учасники перегонів оголошують про останні зміни в своїх командах, які, як вони звичайно сподіваються, допоможуть їм продемонструвати найкращі результати.

Так, шведський 38-річний пілот Йонас Андерссон в цьому сезоні знову отримав підтримку Азербайджану та буде виступати у складі команди Азербайджану.
"Це надзвичайно здорово знову відчути підтримку азербайджанської сторони", сказав Йонас. "Це наче знову повернутися до "сім’ї" та з допомогою спонсору Авеста, стати набагато агресивнішими у всіх наших зусиллях досягти вершини у перегонах", додає Андерсон.

Йонас Андерсон за свою семирічну кар’єру 57 разів стартував у перегонах, досяг фінішу в 33 з них, 11 разів підіймався на подіум, чотири рази з яких — на найвищу сходинку.
Дворазовий чемпіон світу у класі F2 (2003 — 2004 рр. ) виступатиме в цьому сезоні з новим партнером по команді шведом Ніколасом Фрібергом.

Тож Йонас постарається відродити дух успіху шведських спортсменів, а за допомогою своїх ділових партнерів в Азербайджані сезон 2013 року може бути найбільш успішним і незабутнім сезону шведського спортсмена за всю його кар’єру.
Нагадаємо, що втретє в історії перегонів Формули 1 на воді України буде приймати етап цих змагань, що відбудеться 26-28 липня 2013 року на Київському водосховищі поблизу міста Вишгород.