Права на човен, яхту, катер Океанские яхты Elling

Тепло та затишок на борту в холодну пору!

#------

Протягом сторіччя успіх німецької компанії Webasto базується на широкому виборі продукції та високих стандартах якості. Webasto пропонує високопродуктивні рішення по опаленню, ефективні системи кондиціювання повітря, а також високоякісні дахові платформи для транспорту. Компанія, виробляючи кліматичне обладнання для морського і сухопутного транспорту, має річний оборот понад 2 млрд. євро та піднімається на найвищі сходинки у німецьких і світових рейтингах. Більше ніж 50 представництв у різних країнах та понад 30 виробничих майданчиків — це Webasto. Її партнерів ви знайдете майже в кожному кутку планети. Такі корабельні, як Azimut, Bavaria, Cranchi, Jeanneau/Bénéteau та Maritimo вже надали перевагу технологіям Webasto.

Ідеальна погода на борту попри всі прогнози синоптиків!
Якщо в 1950 р. встановили перший опалювач Webasto для суден, то наразі асортимент продукції значно розширився. Тепер виробник пропонує обладнання для кондиціювання, дахові системи, холодильники, морозильні камери та станції підігріву води. Для оптимального індивідуального розміщення в каютах Webasto представляє 5 типів фанкойлів: стандартний, горизонтальний, вертикальний та ще два типи для малогабаритних кают.
Погода у відкритому морі змінюється швидше та частіше, аніж на суші. Але завдяки автономним системам опалення Webasto ви зможете значно продовжити сезон плавання!
Опалювачі Webasto працюють на пальному з бака судна або (наприклад, на вітрильних яхтах) — з власного бака. Їх електрокомпоненти підключаються до джерела струму напругою 12 або 24 В. Опалювачі Webasto відрізняються високою ефективністю і надійністю, компактністю і легкістю, мінімальним енергоспоживанням і низьким рівнем шуму.
Повітряні опалювачі ідеальні для безпосереднього опалення внутрішнього простору судна і в будь-який час швидко створюють необхідний мікроклімат у каюті. Застосування рідинних опалювачів-підігрівачів дозволяє створити на судні справжню систему центрального опалення, з можливістю нагріву технічної води та прогріву перед запуском двигуна яхти. Рідинний опалювач може бути встановлений у моторному відсіку та з’єднаний з кондиціонером, таким чином утворюючи комбіновану кліматичну систему.
Важливо зазначити, що морські монтажні комплекти опалювачів відрізняються наявністю вологозахисних контактів, спеціального кронштейну на шпильках, фланця для виводу вихлопних газів крізь борт, подовжених кабелів та паливопроводів, наявністю паливозабірника та ін.
Відповідно до потреб та габаритів судна обирайте компактну і продуктивну систему повітряного опалення, або ж ефективну та надійну систему рідинного опалення. Створюйте свою власну погоду на борту, підкорюйте морські простори разом з Webasto навіть узимку!