Права на човен, яхту, катер Океанские яхты Elling

Формула 1 на воде снова состоится в Украине

За повідомленням Київської обласної державної адміністрації, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь у роботі звітної конференції Міжнародної федерації з водно-моторного спорту (UIM – Union Internationale Motonautique) під головуванням президента федерації, члена Олімпійського комітету Рафаеля Кьюлі, що відбулася у Монако.

Під час двосторонньої зустрічі голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка та промоутера Формули 1 на воді, віце-президента компанії Idea Marketing SA Лавінії Каваллеро була укладена угода на право проведення етапу Чемпіонату світу з Формули-1 на воді в Київській області на наступних 5 років.

– Сьогодні ми уклали угоду, яка дає право на проведення етапу з Чемпіонату світу Формули 1 на воді на Київщині ще 5 років поспіль. Ми довели, що можемо проводити спортивні змагання світового значення на якісно новому рівні. Формула 1 у 2011 році стала справжнім успіхом і для регіону і для всієї держави в цілому. Переконаний, що наступні змагання принесуть Україні не лише славу спортивної держави, але й серйозного міжнародного партнера, – наголосив Анатолій Присяжнюк.

Попередні дати проведення етапу з Чемпіонату світу Формули 1 на воді на Київщині у 2012 році – 21-22 липня. Змагання проходитимуть в акваторії Київського моря на міській набережній м. Вишгород.

– Ми пишаємося Україною. Під час проведення Чемпіонату світу з Формули 1 на воді у 2011 році ця держава утвердилась, як професійний міжнародний партнер, – зазначив Рафаель Кьюлі.

– З радістю повідомляю, що наше рішення цього року виняткове, адже тепер за Київською областю буде закріплене право на проведення етапу Чемпіонату на 5 років, а не на один.

По материалам www.f1h2oukraine.com.ua.